Teatterin Uusi Alkukirjasto – TUA
on kustannushanke, joka julkaisee esitystekstejä, uusia muotoja hakevia näytelmiä, koreografianotaatioita sekä teatteriesseistiikkaa ja muuta ajattelua näyttämöiltä, Suomesta ja maailmalta.

Osana hanketta julkaistaan verkkosisältöjä, jotka kytkeytyvät kirjojen aihepiireihin.

 

Vuonna 2022 TUA:n toimintaa tukevat: Koneen Säätiö, Oskar Öflunds stiftelse, Otto A. Malmin Lahjoitusrahasto, Suomen kulttuurirahasto, Suomen tiedekustantajien liitto, Taiteen edistämiskeskus ja WSOY:n kirjallisuussäätiö.

 

Kustannushanke ”Teatterin Uusi Alkukirjasto – TUA”:n taustalla on halu luoda suomalaiselle kustannusalalle toimija, joka lisää teatteritekstien lukemista ja synnyttää (teatteri)keskustelua.

Hankkeen tavoitteena on julkaista 3-5 kirjaa esityskaudessa vuosina 2022-2025. Teokset valikoidaan niiden aikaa kuvaavan tai taltioivan luonteensa, luettavuutensa ja muotoon liittyvän esimerkillisyytensä kautta. TUA pyrkii tekemään tilaa monimuotoiselle teatterikustantamiselle ja osoittamaan näyttämöön liittyvien tekstien potentiaalin kirjallisuutena niin lukijoille kuin isoille kustantamoille.

/TEKIJÄT/

Screen Shot 2022-08-12 at 16.13.30
HEIDI BACKSTRÖM

perustaja-kustantaja
kauramaidolla, mantelimassalla

ainoa_postikortti_pusi
AINO NIEMINEN

Art Director
elegantisti nahistunut

mv tua oma kuva
MARIA SÄKÖ

perustaja-kustantaja
omissa sfääreissään

TIEDUSTELUT & YHTEYDENOTOT

INFO@TUAKIRJASTO.FI

    Updating…
    • Ostoskori on tyhjä.
    /TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO