Teatterin Uusi Alkukirjasto – TUA
on pienkustantamo, joka julkaisee esitystekstejä, uusia muotoja hakevia näytelmiä sekä teatteriesseistiikkaa ja muuta ajattelua näyttämöiltä, Suomesta ja maailmalta.

Osana hanketta julkaistaan verkkosisältöjä, jotka kytkeytyvät kirjojen aihepiireihin.

 

Vuonna 2024 TUA:n toimintaa tukevat: Suomen kulttuurirahasto ja Taiteen edistämiskeskus.

 

Teatterin Uuden Alkukirjaston eli TUAn taustalla on halu luoda suomalaiselle kustannusalalle toimija, joka lisää teatteritekstien lukemista ja synnyttää (teatteri)keskustelua.

TUAn kustannusohjelmaan teokset valikoidaan niiden aikaa kuvaavan tai taltioivan luonteensa, luettavuutensa ja muotoon liittyvän esimerkillisyytensä kautta. TUA pyrkii tekemään tilaa monimuotoiselle teatterikustantamiselle ja osoittamaan näyttämöön liittyvien tekstien potentiaalin kirjallisuutena niin lukijoille kuin isoille kustantamoille.

/TEKIJÄT/

Screen Shot 2022-08-12 at 16.13.30
HEIDI BACKSTRÖM

perustaja-kustantaja
kauramaidolla, mantelimassalla

ainoa_postikortti_pusi
AINO NIEMINEN

Art Director
elegantisti nahistunut

mv tua oma kuva
MARIA SÄKÖ

perustaja-kustantaja
omissa sfääreissään

TIEDUSTELUT & YHTEYDENOTOT

INFO@TUAKIRJASTO.FI

    Updating…
    • Ostoskori on tyhjä.
    /TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO/TEATTERIN/UUSI/ALKUKIRJASTO